Fantastisch

Rated 4 out of 5
10 september 2023

Augustus ‘23

We komen net terug van een heerlijke week Texel in een prachtige B&B. Een mooie badkamer Een goed bed. Fijn buiten.. En een goed gevulde picknickmand voor een aantal dagen ontbijt! Zelfs ons hondje Morris, kwam niets te kort! Er lag van alles lekkers voor hem klaar en de waterbak was gevuld!

Een echte aanrader! Bedankt voor alles!

Eef en Margot Kolkman

Fijne b&b op een mooie plek!

Rated 4 out of 5
17 augustus 2023

Wij hebben het heel goed naar ons zin gehad! Mooie ruimte, luxe badkamer, goed bed en fijne buitenruimte. Mand en koelkast vol met ontbijtproducten! Misschien een tip om wat meer producten, zoals kaas/fruit/brood, van het eiland te bieden. Maar verder een dikke pluim voor jullie gastvrijheid!

Rijk en Cathy Schmelter

Puur genieten !

Rated 5 out of 5
31 juli 2023

Na thuiskomst nog lang nagenoten van een heerlijk verblijf in jullie luxueus B&B. Het ontbrak ons echt aan niets en jullie gastvrijheid was de kers op de taart !

We komen zeker terug !

Tiny Wim Greven

Wat een heerlijke plek!

Rated 5 out of 5
15 juli 2023

We hebben enorm genoten van deze fijne B&B, hartelijk dank voor de fijne ontvangst en alle lekkere dingen! Het uitzicht is waanzinnig en we komen graag weer terug.

Marjolein Veenhof

Fantastisch

Rated 5 out of 5
13 oktober 2022

Afgelopen dinsdag t/m donderdag heerlijke dagen gehad met een vriendin. Heerlijk bed, lekkere goed gevulde picknickmand met afbakbroodjes, eieren, vers sap, yoghurt en vleeswaren. We vonden het fijn om dit zelf te regelen zonder gestoord te worden. B&B heeft een geweldig uitzicht. We komen zeker nog eens terug. Bedankt Edith& Peter voor je gastvrijheid

Yvonne Huitema